5 órás videótréning Lévai Richárd vendégelőadóval

Tanuld meg, hogyan szerezhetsz minőségi látogatókat webáruházadba és hogyan formálhatod őket fizető vásárlókká - otthon a laptopod előtt ülve.

Sikerül látogatókat csalogatnod az oldaladra, de többségük vásárlás nélkül távozik - ráadásul soha nem is tér vissza. Ablakon kidobott pénz! A webáruházad stabil, a terméked jó. Akkor mi lehet a gond? Gyötör a kétség, vajon hol ronthattad el...

Próbálkozol fizetett hirdetésekkel, de nem sikerül jó eredményeket elérned... Minőségi látogatók hiányában egyre többet költesz Facebook hirdetésekre. Nem tudod, kiket és hogyan célozz, hogy termékeid a megfelelő emberekhez jussanak el.

De fel  a fejjel! Ezt a videótréninget Neked, 

kezdő webáruház tulajdonosnak készítettük!

Richárd közösségi marketing specialista, több közösségi marketing témájú könyv szerzője, a kozossegikalandozasok.hu blog írója. 2000 óta foglalkozik online marketinggel, Google Adwords hirdetésekkel 2008-tól, Facebook hirdetésekkel pedig 2010-től dolgozik, Facebook hirdetésekről hét éve tart tréningeket.

Lévai Richárd

Közösségi marketing specialista

1 napos tréning

Hirdetéseid csupán gyenge próbálkozások

Vannak látogatóid, de nem vásárolnak

Szinte minden kezdő webáruház tulajdonos

szenved az alábbi problémáktól...

Az első látogatótól az 1000. vevőig

Akik segítenek Neked több vevőhöz jutni:

Niki közel 8 éve dolgozik az e-kereskedelem területén. Több száz webáruháznak segített már az indulásban, és abban, hogy kiemelkedő eredményekkel, profitábilis, sikeres vállalkozássá váljanak. Hisz abban, hogy egy jó módszerrel nem lesz többé elvesztegetett látogató, és hogy minden weboldalból ki lehet hozni a maximumot.

Mezei Niki

Ügyvezető, OptiMonk

Pál Judit

Marketingvezető, OptiMonk

Judit growth marketing specialista, a konverzió optimalizálás megszállottja - egyben az OptiMonk marketingvezetője. Több mint 7 éves online marketing tapasztalattal a háta mögött, a konverzió optimalizálás mellett a lead generation, a PPC hirdetések, a social media, az analitika és az e-kereskedelem területén is kiismeri magát.

Hogyan szólítsam meg potenciális vevőimet ereményesen Facebookon?

Miért olyan hatékonyak az intelligens popupok és hogyan használjam őket helyesen?

Hogyan finomítsam a webáruházam, hogy több látogató vásároljon?

Miért fontos mérőszám a konverzió és mire figyeljek még a vásárlások száma mellett?

Hogyan szerezzek látogatókat,
milyen csatornákra fókuszáljak?

Hogyan feleljek meg a jogi szabályozásoknak adatgyűjtéskor?

Megveszem a tréninget

Látogatószerzés · Vevőszerzés · Konverzióoptimalizálás

Nemrég indítottál webáruházat,

de nincs elég vevőd? Mi több, látogatód sem?

Alig vannak látogatóid

… napestig tudnánk sorolni.

Ezek mind-mind olyan kérdések, melyekre tudnod kell a választ, 

ha profitot szeretnél termelni.

Az első vevők megszerzése - termékkörtől függetlenül - mindig az egyik legnehezebb feladat egy új webáruház számára. Amikor még nem ismert a márkánk, nem jutottunk még el elég emberhez, nincsenek kapcsolataink, nehéz bizalmat ébreszteni a potenciális vásárlókban


Gyakran ismételt kérdések

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. A webináriumra történő regisztrációval a ShopRenter üzenetet fog küldeni az esemény és egyéb kommunikáció céljából. 
A webinárium való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Tudok átutalással 
fizetni?

Nem. Ebben az esetben csak bankkártyás fizetést tudunk biztosítani.

Kapok ÁFA-s 
számlát?

Természetesen. A bankkártyás fizetés után egyből kapsz e-számlát.

Mikor kapom meg a 
videófelvételt?

Fizetés után egyből elküldjük a videófelvételt emailben.

Beletettél nagyon sok munkát a webáruházad elkészítésébe, végre sikeresen elindítottad, de nincs egy látogatód sem... Hiszed vagy sem, de az elkészült honlapok 90%-át kevesebb, mint 50 látogató tekinti meg havonta.

A profitszerzés jelenleg csak egy álomnak tűnik?

Rengeteg cikket elolvastál már a hatékony webáruházak működéséről, de mégsem tudod, mihez kezdj? Vagy épp ellenkezőleg: minden csatornán próbálsz jelen lenni, amit a profik ajánlanak? Posztolsz Instagram, küldöd a hírleveleket, cikkeket írsz, élőzöl...? Rengeteg időd megy el ezekre, de mégsem éred el a várt eredményeket? 

Nem vagy egyedül...

A gond az, hogy kezdő webáruház tulajdonosként 
nem a megfelelő dolgokra fókuszálsz. Amíg számodra 
irreleváns csatornákon szórod a pénzt és nem készíted fel a webshopod a látogatók vevőkké konvertálásáraaddig csak veszítesz. Mégpedig potenciális vásárlókat és valós bevételeket.


Az 5 órás anyagban választ kapsz az 

igazán fontos kérdésekre...

Rendeld meg a tréninget az űrlap kitöltésével és azonnal elküldjük a hozzáférést mind az 5 videóhoz!

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. A webináriumra történő regisztrációval a ShopRenter üzenetet fog küldeni az esemény és egyéb kommunikáció céljából. 
A webinárium való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Vevőszerző videó tréning (Oktatas)

19 900 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Nettó végösszeg:
0 Ft
Áfa összeg:
0 Ft
Bruttó végösszeg:
0 Ft
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

Fizetési információk

/

Adataidat biztonságosan kezeljük és gondoskodunk róla, hogy ne kerülhessenek illetéktelen kezekbe. A megrendeléssel elfogadod az OptiMonk ÁSZF-ét és az Adatvédelmi nyilatkozatot.

Kérem a tréningetKérem a tréninget

Igényeld most a tréninget, ha...


A legtöbb kisvállalkozásnál az ügyvezető ösztönösen alkalmazza a látogató- és vevőszerzés eszközeit. Ez nagyszerű! Azonban ha szeretnél naprakész lenni és megérteni, miként szólíthatod meg hatékonyabban potenciális vevőidet, mindenképp kérd a tréninget!

Nap mint nap azon töröd a fejed, miként triplázhatod meg a látogatói számot, milyen csatornát érdemes bevetni és hogyan teheted hatékonyabbá a termék- vagy kosároldalt? Nézd meg 5 órás anyagunkat és nyűgözd le a főnöködet sziporkázó új ötletekkel!

Egy induló webáruház marketingese vagy

Webáruház tulajdonosként te viszed a marketinget (is)

Bemutatjuk közös videótréningüket:

Az első látogatótól az 1000. vevőig

Még mindig fontolgatod, vajon megéri-e igényelned a tréninget?

Ne tedd! Garanciát vállalunk:

30 napod van eldönteni, hogy tetszik-e a tréning. Amennyiben úgy érzed, semmi hasznosat nem hallottál, akkor a tréning árának 100%-át visszafizetjük! Célunk, hogy a gyakorlatba azonnal átültethető tanácsok százait adjuk át, és kvázi azonnal jelentős forgalom növekedést tudjunk ezzel Neked adni!

Meggyőztetek, kérem az összes videót!

Voltam már néhány rendezvényen, mindegyik sokat ígért - de végül mindig csalódnom kellett.

Te is sok unalmas és sales-es előadáson vettél már részt? A konferenciákon általában 15-30 perces, felületes előadásokat hallgathatsz meg. Ez a tréning a részletekbe is belemegy, és igazán gyakorlatias, konkrét tippeket fogsz kapni a látogató- és vevőszerzésről.

Nincs jó tapasztalatom a Facebook marketinggel kapcsolatban.

Megértjük, nagyon sokan vannak, akiknek csak ablakon kidobott pénz, amit a Facebook hirdetésekre költenek. De pont ezért lesz Neked hasznos ez a tréning! Megtanulod, hogyan érd el a megfelelő célközönséget Facebookon, és őket hogyan szólítsd meg eredményesen.

Voltam már OptiMonk oktatáson. Ez most miben lesz más?

Ingyenes OptiMonk oktatásunk lényegében egy rendszer oktatás volt ügyfeleknek és az OptiMonk iránt érdeklődőknek. Videótréningünkben csak futólag van említve az OptiMonk. Nem mi vagyunk a központban, hanem az, hogy hogyan szerezhetsz több látogatót és vevőt.

motionmailapp.com

Csak egy vélemény a sok közül

Prónay Bence
Marketing igazgató, Proko Travel utazási iroda

Nagyon tetszett az oktatás. Tényleg olyan eszközöket, illetve olyan tanácsokat hallottunk, amiket adott esetben már a holnapi naptól lehet használni. Számomra a Facebook marketinggel kapcsolatos részek voltak a leghasznosabbak, amikor konkrétan belementünk a direkt megvalósításba és olyan kis finomságokat hallottunk, ami egy már tapasztalt marketinges számára is plusz fegyvertárat jelenthet.

"

"

Rendeld az irodádba a szakértőket, akik mind konferenciák rendszeres meghívott előadói! Mindössze 19.900 Ft + áfáért egy 5 órás, HD minőségű videótréninget kapsz Magyarország ismert előadóitól.

Hallgathatod otthon, az irodában, megnézhetitek egy céges tréningen közösen, vagy az új munkatárs betanuló anyaga is lehet.

A bankkártyás fizetés után azonnal korlátlan és örökös hozzáférést adunk az 5 órás anyaghoz.

© Copyright OptiMonk. Minden jog fenntartva!